Valokirjaimet tyttöjen huoneisiin

valokirjaimet

Asuntomessuilla vilahti muutamassa lastenhuoneessa hauskoja valokirjaimia. Valokirjaimet olivat Heidi Swapp, Marquee love tuotteita. Pitihän se toki sitten selvittää, mistä näitä kirjaimia saa jotta saadaan myös tytöille omansa ja äiti pääsee askartelemaan. Seinäjoella on liike Emma’s & Mama’s josta valaisimia löytyy. Ostin askartelua varten kartonkeja ja plig plig teippejä.

Marquee_love

Kirjaimet ovat pahvia ja niiden mukana tulee pattereilla toimivat ledvalot. Kirjaimet on siitä kivoja, että ne voi koristella haluamallaan tavalla molemmin puolin. Työtä helpottaa huomattavasti se, että paketissa tulee mukana kirjainten sapluunat kartongista leikkaamista varten. Tässäkin askartelussa vain mielikuvitus ja viitseliäisyys on rajana.

Marquee_love2

Itse tein toisesta puolesta hempeät ja toisesta hieman vauhdikkaammat. Vain vaihtamalla lamput toiselle puolelle saa erilaista ilmettä. Jouluksi voi vaikka leikata jouluisesta paperista taustan jos tykkää.

IMG_1831

 

Nämä valaisimet ovat kätevät myös yövaloina. Eivät valaise liikaa, mutta tuovat kivan tunnelman pimeneviin öihin ja iltoihin.

Yövalo

IMG_1828

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Piia/aurinkokujalla
  18.7.2016 at 13:45

  Onpa hyvä idea ja nättikin.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.