Valkoinen sohva lapsiperheessä

Nahkasohva

Et kai vain aio ostaa valkoista sohvaa? Pienet lapset ja kaikki. Kyllä nyt vähän miettisin uudelleen sitä väriä. Näyttää koko asunto sotkuiselta, kun sitä valkoista on niin vaikea pitää siistinä….

Tuttuja lauseita varmaan monelle joka mielii valkoista sohvaa. Mielipiteitä on monia ja oma mielipiteeni on, että muuta en enää ostaisikaan kuin valkoisen sohvan! Mielestäni valkoinen sohva on ajaton, tyylikäs ja valoisa. Sen kanssa on helppo yhdistää ihan mitä värejä vain ja sopii lähes mihin tahansa sisustukseen.

IMG_0014

Valkoinen kulmasohva

Meillä on tällä hetkellä valkoinen nahkasohva ja helppohoitoisempaan en ole vielä törmännyt. Kerran pari vuodessa puhdistan sohvan siihen tarkoitetulla aineella ja lopuksi käsittelen nahanhoitoaineella. Jos ja kun sohvaan tulee jotakin siihen kuulumatonta, pyyhin sen veteen kostutetulla bamburätillä ja johan taas valkoinen väri on palautettu. Ja mikä parasta, valkoinen sohva tukee myös lasten siisteyskasvatusta. Jaksan siis aina muistuttaa lapsia käsien ja suun pesemisestä ruokailun jälkeen, koska en halua päivän ruokalistaa sohvassa nähdä.

IMG_0016

Meillä on ollut myös kankaisena valkoinen sohva. Sen etuna oli, että päälliset sai irrotettua ja pestyä koneessa. Toki heti alussa jo käsittelin sohvan tekstiilinsuoja-aineella. Ja kaatuipa siihen kerran kupposellinen kahviakin, mutta koska suojaukset oli tehty, sai sen helposti pyyhittyä pois. Myös ulkotiloissa on valkoinen sohva ja mielestäni sekin on ollut helppo ratkaisu.

IMG_2378

Ennen valkoisen sohvan hankintaa kannattaa kuitenkin ottaa muutama hyvin oleellinen asia huomioon. Ennen kaikkea se, mitä materiaalia sohva on. Kankaan täytyy kestää kulutusta ja parasta olisi jos päälliset saisi irroitettua ja pestyä. Ja nahkasohvan osalta kannattaa muistaa se oikeanlainen hoito.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.