Tarrakisko, ahtaiden paikkojen pelastus?

Voiko oikeasti jutun juurta riittää aiheesta tarrakisko? No voihan siitä! Nimittäin moni tietää tasan tarkkaan, mikä on tarrakisko ja mihin sitä käytetään. Mutta entä sitten ne, jotka eivät moisesta ole koskaan kuullutkaan ja pähkäilevät miten ja mihin asentaa verhot, kun perinteinen verkotanko ei vaan yksinkertaisesti mahdu esimerkiksi kaapin ja ikkunan väliin.

Mistä minä sitten keksin asiasta kirjoittaa. No kävipä niin, että ystäväni luona tehtiin keittiöremontti ja siitä sitten taas seurasi se, että piti saada uudet verhot. Mutta koska kaapit olivat vaihtaneet paikkaa huomasi ystäväni ongelman: tanko ei toimi enää niin kuin ennen. Uskoisin, että hyvin tuttu tilanne monille muutoksien keskellä.

SAMSUNG CSC

 

Ompelin siis ystävälleni uudet verhot, uudella kiinnitysmekanismilla nimeltä tarrakisko. Tarrakisko on kyllä ehdoton valinta kun kyseessä on esimerkiksi paneeliverho, laskosverho tai yleensäkin verhot jotka halutaan pysyvän paikoillaan. Tarrakiskoa varten tarvitset itse tarrakiskon ja kannakkeet, jotka muuten voi kiinnittää myös kattoon. Kuvassa alimpana olevaa painolistaa suosittelen käyttämään paneeli- ja laskosverhoissa koska, se antaa ryhtiä verhoon ja pitää sen kuosissaan.

SAMSUNG CSC

 

Tänään asensimme kiskon ja verhon paikoilleen. Tällaiset niistä nyt sitten tulivat, ja eivätkö näytäkin hyvältä kun tankoa ei näy? Itse keittiöremontista palaan asiaan vielä myöhemmin. Voisin väittää, että muutos on ollut enemmän kuin yö ja päivä!

SAMSUNG CSC

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.