Pikavisiitti Tukholmaan

Lomapäivät lähenevät loppuaan. Olemme saaneet viettää aivan mahtavan kesän koko perheen voimin ja lomaakin kertyi melkein kaksi kuukautta, kun Teemu piti loput isyysvapaat kesäloman jatkoksi. Loman viimeisellä viikolla piipahdimme tyttöjen kanssa Tukholmassa.

Kiertelimme katuja ja ihmetelimme kuninkaan linnaa ja vanhan kaupungin kauniita katuja. Hieman sateinen ilmakaan ei häirinnyt kulkuamme keskustassa. Välillä poikkesimme kahvilaan lepuuttamaan jalkoja, kun sadekuurot yllättivät.

Tytöille tietysti kohokohta oli laivalla olo, muumit ja näköalahissillä ajelut. Yläsängyssä nukkuminenkin oli niin jännää ettei unikaan meinannut tulla. Äidin yksi kohokohta oli toki se, kun pääsi käymään lähes jokaiselle tutussa Lagerhaus sisustuskaupassa. Lagerhausin valikoimissa on paljon kivoja pieniä kodinesineitä kohtuuhinnalla. Mistään laatudesignista ei ole kyse, mutta eivät ole hinnatkaan sen mukaisia. Jostakin kumman syystä lähes kaikki ostokseni viittasi tulevaan syksyyn ja pääasiassa sen tuomaan valontarpeeseen.

Kynttilät_peltipurkissa

Kotiin viemisiksi löytyi tuoksukynttilöitä peltipurkeissa ja syksyn uusiin haasteisiin muutama muistivihkonen. Vanhempi tyttäristäni valitsi hempeän sydänvihon ja itselleni valitsin tuon tekstillä varustetun vihon.

Vihko

Löytyipä myös leikkimökkiin pientä rekvisiittaa. Söpöt pienet lasipullot patenttikorkin kera. Isosisko valitsi pikkusiskonkin puolesta, koska hän nukkui lähes koko Tukholmassa olo ajan tyytyväisenä rattaissa. Liekö ollut edellisen illan muumihumpat niin väsyttävä kokemus.

Pullot

Pihavaloiksi mukaan lähti vielä led-valot. Olen koko kesän arponut näiden valojen kanssa. Ostanko vai en ja nyt sitten Tukholmaan asti piti mennä tekemään se päätös, että tänä syksynä nämä lamput tuovat tunnelmavaloa takapihan terassille.

hehkulamppu_ledvalot

Matka oli aivan ihana päätös kesälle ja lomalle. Nyt on akut ladattu täyteen ja syksy saa tulla.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.