Piharakennukset asuntomessuilla

Piharakennus

Loppukesä lähestyy, vai voisiko sanoa että se on jo täällä. Asuntomessut ovat tulleet päätökseen ja tässä vielä viimeiset kuvat messujen annista. Kiinnitin huomiota, kuinka monta ihanaa piharakennusta messuilla oli. Osa oli leikkimökki käytössä ja osa niin sanottuna huvimajana. Oli ilo huomata, että useat rakennukset oli tehty sellaisiksi, että niissä mahtuu aikuinenkin hyvin olemaan ja ehkä jatkokäyttöäkin jo ajateltu, kun leikkiaika on ohi. Enää eivät jää leikkimökit ränsistymään vuosien saatossa vaan niistä muokataan käyttötarkoituksen muuttuessa mukavia olohuoneita pihalle.

Kuinka kiva lapsillakin on leikkiä ulkona, sateella suojassa, vaikka syksy koittaa. Meille rakennettiin viimekesänä myös piharakennus, ajatuksena että se on vielä käytössä vuosienkin päästä, vaikka käyttäjäkunta kasvaakin.

IMG_1461 – kopio

Kesäinen olohuone

 

IMG_1602

Aivan hurmaava kesäkeittiö.

 

IMG_1747

Perinteinen leikkimökki suurilla ikkunoilla, joten valon määrä on taattu.

 

Hauska oivallus tehdä seinä lasista. Tuo paljon valoa ja näkee mitä lapset mökissä puuhailevat.

Hauska oivallus tehdä seinä lasista. Tuo paljon valoa ja näkee mitä lapset mökissä puuhailevat.

 

IMG_1707

Vaikka mökki on pieni mahtui silti aikuinen hyvin seisomaan sisällä.

 

IMG_1959

Se näistä tämän vuoden asuntomessujen tärpeistä. Ensivuonna ehkä uudet kujeet, jäädään odottelemaan. Näihin tunnelmiin päätän tämän kirjoituksen ja nautitaan vielä auringonpaisteesta ja lämpimästä kelistä. Suomen kesä on kyllä aivan mahtava!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.