Paketeista ja paketoinnista

Olimme eilen Teemun kanssa 50-vuotis juhlilla Espoossa. Luonnollisesti, kun kutsu tulee alkaa kiivas miettiminen mitä lahjaksi. Lahjan hankinnan annoin Teemun vastuulle, mutta paketoinnin lupasin hoitaa. Koska Teemu ja päivänsankari ovat tuttuja jo vuosien takaa heillä on yhteinen huumori ja kiinnostuksen kohteet. Näin ollen Teemun oli helpompi etsiä sopiva lahja.

Me molemmat tykkäämme antaa lahjoja ja tehdä yllätyksiä. Jännittävintä on kun keksii keinon, miten lahja paketoida niin ettei se ole ennalta arvattavissa. Päivänsankarin ilmeestä päätellen paketin käteen saatuaan ei heti tullut mieleen mitä lahjamme sisältää.

Ja mitä paketista aukesi. No paitahan sieltä tuli, kenkälaatikkoon ja sellofaaniin pakattuna. Olin taitellut paidan kenkälaatikon kannen ympärille. Loput paidasta laatikon sisään ja kansi päälle. Paidan aihe siis liittyi Teemun ja lahjan saajan yhteisiin juttuihin ja menneisiin vuosiin.

Paita_muokattu

 

Itse juhlat vietettiin todella upeissa puitteissa ja ilmakin suosi erinomaisesti. Olimme siis Haukilahden vesitornissa viettämässä iltaa hyvässä seurassa. Koska ilma oli kirkas oli näkymät useiden kilometrien päähän. Tallinnaankin matkaa olisi kertynyt vain 85 km. Suosittelen piipahtamaan kyseisessä vesitornissa hyvän ruuan ja ennen kaikkea mahtavien näköalojen vuoksi.

IMG_0625

IMG_0586IMG_0576

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.