Out of Milk

Monesti sanotaan että kun pariskunnat käyvät kaupassa he ostavat usein täysin samoja tuotteita. Välillä käy jopa niin, että molemmat ovat käyneet samana päivänä ja kaapissa on tuplat kaikkia tarvikkeita. Mutta meillä homma ei kyllä mene näin kuin ehkä vahingossa. Voisin väittää, että Sirkku on ”aavistuksen” tarkempi siitä, mitä tuotetta pitää olla ja mitä ei. Jos leivänpäällistä tarvitaan se ei voi olla pelkkää lauantaimakkaraa (siinä ei kuulemma ole mitään ravintoa) Ja mitä makkaraan tulee niin silläkin on väliä onko se lenkkiä vai grilliä vaikka aika samalta ne mun mielestä maistuu. Tai entä sitten ruokakerman % määrät… No näitä esimerkkejä riittää ja valikoima on nykyään aivan ylipaisunut. Ennen vanhaan, kuten vanhat tapaa sanoa mulle riitti kauppalapuksi ruutupaperi ja kynä.

Mutta koska usein unohdin sen lapun kotiin ja muistinvarassa kävin ostoksilla, niin Sirkku latasi mun puhelimeen Out of milk sovelluksen eli kauppalistan. Sirkku kirjoittelee tuotteet sinne ja ne synkronoituu molempien puhelimiin. On aika kätevä systeemi kun on ajasta ja paikasta riippumaton. Sieltä nykyään sitten bongaan päivitetyn listan. Tai kumpi nyt sattuu kaupan ohi menemään voi luurista tarkistaa mitä kotona tarvitaan. Voin kertoa, että on tosi kätevä systeemi ja arkea jouduttaa mukavasti. Muistikaan ei pääse enää pätkimään anakaan sen lapun mukana pitämisen suhteen.

tabletti_kauppalista

Tosin ei tämäkään saumaton systeemi ole. Esimerkkinä kun listassa luki, että u-vaippoja (pieni paketti) niin ostin pienen paketin oikeankokoisia lastenvaippoja. Muutaman päivän päästä lähdin tyttöjen kanssa uimaan ja Sirkku sanoi että ota se pieni paketti vaippoja. Ne on tarkoitettu uimiseen. Tein työtä käskettyä ja otin paketin mukaan ja uimahallissa puin vaipan sen enempiä taas miettimättä. Muutaman hetken altaassa olon jälkeen ihmettelin kun pikkupimulle tullut varmaan 5 kiloa painoa lisää ja uikkarin alaosa turpoaa turpoamistaan… Ei siinä sitten mitään muuta kuin ylös altaasta kuivemmille maille ihmettelemään mitä tapahtui. No, nyt tiedän mitä u-vaipat kauppalistassa tarkoittaa ja jopa sen, minkävärisessä paketissa niitä uimavaippoja myydään.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Suvi
    14.9.2016 at 19:42

    Tää on kyllä niin paras tää uimavaippa! Meille myös tämä kauppalista systeemi käyttöön se on varmaa 🙂

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.