Miehinen näkökulma trampoliiniin

Trampoliini, tuo pihan kaunein kukkanen. Tai oikeastaan se on se vempele, mikä viihdyttää lapsia ja lapsenmielisiä useimmalla pihalla. Meillekin sellainen hankittiin muutama vuosi siten ja on siellä itsekin tullut hypittyä kerran jos kaksi.

Se, että sen trampoliinin kasaat joka kevät ja puret syksyllä ei näköjään olekaan ainut homma jota sellaisen pitäminen vaatii. Sen pitää myös sopia pihan ilmeeseen, kuulemma. Viime keväänä kaivoin sille kuopan perusteluina, että ei tarvita tikkaita ja lapset pääsee sinne helpommin. Kuukauden päästä olin taas kaivurin ohjaksissa saman kuopan äärellä. Ensimmäinen kuoppa kun oli kuulemma liian matala ja piti saada lisää upotettua koko komistusta. Ja ei kun kaivamaan. Ajattelin että no, nyt on trampoliinilla paikka ja nyt kun hoidan vain sen joka keväisen ja syksyisen kasaus- ja purkuoperaation niin hyvä on.

Trampoliini

Tänä vuonna kun tuli aika kasata se hökötys niin eikö verkon kangas ollut haurastunut viime kesän auringon voimasta. Virittelin siinä sitten nippusidettä ja kuminauhaa ja ajattelin, että kyllä se vielä tämän kesän menee vaikka vähän repsottaa. Mutta ei, se repsotus ei sopinut meidän esteetikon silmään, ei sitten ollenkaan. Ja oman lisänsä antoi pihassa pyörivät västäräkit ja kottaraiset, jotka keksivät alkaa nokkimaan esillä olevia pehmusteita pesäkolojensa materiaaliksi. Ei siinä sitten muu auttanut kun alkaa etsimään uuta verkkoa. Kun vihdoin oikea löytyi ja alistuin kohtalooni, että puran nippusideviritelmät ja lähden hakemaan uutta verkkoa kuulin sanat: hei, mulle tuli idea! Ja voin muuten kertoa, että tämän lauseen olen kuullut aika useaan kertaan! Miten mulla usein soikaan päässä Matin ja Tepon biisi: ”minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy”.. Jäädään siis odottelemaan tämän idean toteutusta ja katsotaan tarvitaanko sittenkin niitä nippusiteitä lisää.

Töistä kotiin tullessa kiinnitin huomiota että jonkun sortin arkeologiset kaivauksetkin on taidettu aloittaa pihalla.. Kovasti kyllä näytti jääneen kesken.. Ehkä asia valkenee ajan kanssa minullekin mitä tuolla puolella pihaa mahtaa tapahtua.

Argeologiset_kaivauksetko

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Anna
  2.5.2016 at 19:24

  Hei ,
  trampoliinit selvästi puhuttavat kansaa näin kevään koittaessa ! Itse kuulun esteetikkojen leiriin , ja tuo maahan kaivaminenhan on mahtava idea! Miehenikin varmasti innostuu kun kuulee. Traktoria ei ole joten voi kaivella rumilukselle kolon käsipelillä lapiota heiluttaen.
  Myös minun blogistani löytyy postaus samaa aihepiiriä koskien.
  Kaunista kesää toivotellen,

  Anna T / http://muijamaalaiskylassa.blogspot.fi/

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.