Maustemyllyt, Menu Bottle

Nyt vihdoin ja viimein sain aikaiseksi investoida uusiin maustemyllyihin. Olen jo muutaman vuoden, sillä silmällä katsellut erilaisia maustemyllyjä ja nyt kun entiset sanoivat sopimuksen irti, päädyin Norm Architects suunnitteluduon hauskoihin Bottle myllyihin. Pulloa muistuttavat maustemyllyt on suunniteltu MENU:lle ja ne poikkeavat täysin perinteisistä pippuri- ja suolamyllyistä.

IMG_0903

Ehdottomasti parasta ja erilaista muihin myllyihin verrattuna on se, että myllymekanismi on ylhäällä. Nyt siis mausteet eivät enää varise pitkin keittiön työtasoja kokkailun tohinoissa eikä jatkuvasti tarvitse pyyhkiä maustekaapin hyllyjä pippuri- tai suolarouheesta. Nämä ovat myös näppärän kokoiset ja näköiset laittaa ruokapöytään. Pullojen kuminen pinta pitää huolen siitä, että niistä saa hyvän otteen eikä mylly luiskahda näppärän kokin sormista kastikkeiden sekaan. Varsin passelit siis minulle.

MENU Bottle

Mielestäni tässä setissä yhdistyy erinomaisesti pohjoismaisen muotoilun helmet ja käytännöllisyys. Näissä on keskitytty todelliseen tarpeeseen, eikä pelkästään ulkonäköön. Ja mikä tietenkin extra plussaa, ne sopivat meidän keittiöön erinomaisesti.

Keittiö_sirkkula

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  pia/aurinkokujalla
  31.5.2016 at 11:39

  Sopii täydellisesti sun keittiöön.
  Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa.
  Hyvää tiistai päivää.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.