Inspiraatiota makuuhuoneen sisustukseen

Asuntomessuilla pyörähti viimeinen viikko käyntiin. Kohta toinen toistaan ihastuttavimpien talojen asukkaat pääsevät omiin, uusiin koteihinsa asustelemaan. Messuilla käyneenä kertyi kameraan valokuvia useampi sata. Tässä nyt siis valokuvat kohteiden makuuhuoneista, lähinnä siitä, millaisia petauksia kohteissa oli. Makuuhuoneita oli hyvinkin erilaisia, joten poimi näistä ideat ja tee omanlaisesi makuuhuone, jos sen sisustus on ajankohtaista.

Makuuhuoneissa oli paljon käytetty muhkeita petauksia ja luonnonmateriaaleja. Harmaan sävy toistui monessa makuuhuoneessa ja onhan se kovin levollinen väri ja tuo mukavaa tunnelmaa. Useissa kohteissa myös sängynpäädyt olivat pehmustettuja ja muutama erilainenkin, itse tehty sängynpääty oli nähtävillä. Myös yöpöydät olivat persoonallisia mutta silti toimivia ratkaisuja. Mutta tällä kertaa kuvat puhukoon enemmän kuin tuhat sanaa.

Makuuhuone 1_1

Makuuhuone 3

Mh4

Mh 6

Mh 12

Makuuhuone 9

Mh 7

Mh 5

Mh 11

Mh_14

Mh13

Kaikki makuuhuoneet olivat hyvinkin houkuttelevia ja omalla tavallaan tyylikkäitä. Meidän makuuhuoneen tunnelmaan pääset kurkkaamaan täältä.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Piia/aurinkokujalla
  4.8.2016 at 18:02

  Musta toi eka oli aika kiva.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.