Helppo naamiaisasu

Olemme saaneet uusia naapureita jokunen aika sitten ja saimme kutsun lasten Halloween juhliin, johon aikuisetkin saavat pukeutua. On hauskaa, että aikuisetkin osallistuvat menoon mukaan, mutta usein leikki jää kesken, kun asun hankinta tai tekeminen jää.

Meillä on monta vuotta jo kaapissa pyörinyt kertakäyttöinen suojapuku. Ja siitä se ajatus sitten taas lähti… Muistatteko 80-luvun tieteiskomediaelokuvan, joka kertoo haamujengistä. Kaveruksista jotka kamppailevat yliluonnollisia asioita vastaan?

Ja se ajatus siitä suojapuvusta, naamiaisista ja haamujengistä? Yksinkertainen resepti nopeaan ja helppoon asuun. Netistä Ghostbusters logo ja teksti ja printteristä ulos. Musta ja punainen tussi ja ei kun piirtämään. Suojapuku on kestävä, mutta riittävän ohut jotta kuva näkyy selkeästi läpi. Siinä tovin väritellessä, joka muuten oli aika hauskaa puuhaa valmistui naamiaisasu. Sattui vielä löytymään teemaan sopivat vanhat hitsauslasit jotka mielestäni kruunasivat koko asun.

 

Ainoastaan imuri, jolla niitä haamuja sitten napataan jäi ajanpuutteen vuoksi puuttumaan, mutta ehkä sekin on mukana seuraavissa hippaloissa!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.