Äitien ja äideiksi toivovien päivä

Olen onnekas saadessani olla kahden suloisen tytön äiti. Minä olen se, joka saa lukemattoman määrän hellyydenosoituksia ja rakkautta, minä olen se, joka saa myös lukemattoman määrän kiukkua ja harmitusta osakseen. Minä olen se, joka vastaan kysymyksiin uudelleen ja uudelleen. Toistaiseksi minä olen lapsilleni vielä se, joka tietää asioista ja elämästä kaiken. Mutta vielä tulee se päivä, kun lapseni kasvavat ja ymmärtävät, että äiti ei tiedäkään kaikkea, äiti ei aina olekaan se kaikkein rautaisin mimmi, mutta silti lapseni rakastavat minua, ja minä heitä. Tämä on siis se onni, joka koostuu pienistä, mutta niin suurista asioista ja joka antaa voimaa ja iloa vuoden jokaisena päivänä. Olen myös onnekas siinä suhteessa, että olen saanut vielä pitää oman äitini, tukena ja turvana, hyvänä ystävänä aikuisenakin.

Meidän perhe

Meidän perhe

 

Meillä äitienpäivää vietettiin kyläillen omien vanhempiemme luona ja kotona perheen kesken. Jopa pikkuneitimme 1 v 8kk yritti aamulla tapailla paljon onnea vaan laulun sanoja. Siinä tilanteessa videokamera olisi taas pitänyt olla käsillä. Mutta ehkä muistan vielä vanhanakin sen laulun lurituksen.

Sain aivan ihania, omin pikkukätösin tehtyjä lahjoja ja toki myös Teemu muisti minua, vaikka en hänen äitinsä olekaan. Omalle äidilleni ompelin (ihan omin pikkukätösin) kaksi Tilda nukkea. Tiedän, että hän pitää niistä ja osaa arvostaa käsin tehtyjä asioita. Tiedän, että ne tekivät hänet onnelliseksi ja mitä muuta haluaisinkaan kuin että äitini on onnellinen. Ihana päivä siis takana, kaikin puolin!

Tildanuket

Tildat_lähi

Äitienpäiväkukat

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.