5v synttärit Frozen teemalla

Meillä juhlittiin alkukeväästä neidin 5 v synttäreitä. Ja kuten arvata saattaa, on aina jokin aihe tai teema oltava juhlilla. Tällä kertaa vuorossa oli, mikä muu kuin Frozen. Teema, joka tällä hetkellä on lähes jokaisen pikkutytön unelma on todella helppo toteuttaa. Löytyy pöytäliinaa, mukia, serviettiä, kakkukuvaa, ilmapalloa ja ties mitä. Mutta, minä en ole se äiti, joka upottaa rahansa tähän kertakäyttöiseen mainos krääsään. Meillä siis lähdettiin toteuttamaan teemaa keskittyen väreihin.

Kutsun lasten juhliin väsäsin tietokoneella. Frozenia piti olla, mutta kun kutsu oli valmis ilmoitti neiti, että pojat ei kyllä tykkää Frozenista.. mahtaakohan ne tulla kun saavat tällaisen kutsun.. No kutsu lähetettiin ja pojatkin saapuivat juhliin tyttömäisestä kutsusta huolimatta.

Kutsukortti_Frozen

Tyttö oli jo jouluna saanut Frozen hameen, joten hän halusi pukeutua siihen. Olin itse tehnyt paksusta langasta Elsan palmikon ja asu oli valmis. Pöytä koristeltiin ikivanhalla vaaleansinisellä pöytäliinalla, joka löytyi kaapin kätköistä. Ilmapallotkin olivat perus sinisiä. Turkooseja muffini vuokia löytyi jo valmiiksi ja toiveena oli suklaamuffinit, joten vuoat käyttöön ja valkoinen sokerikuorrute päälle.

Frozen henkeen

Meillä ainakaan ei lapset tykkää kermakakusta. Lastenkutsuille  koristelin turkoosilla elintarvikegeelillä litran vaniljajäätelön. Tein sokerimassasta myös muutaman lumihiutaleen koristeeksi. Tämä oli takuuvarma vaihtoehto lapsille ja jokainen tykkäsi.

Aikuisten juhliin puolestaan valmistin juustokakun, joka koristeltiin millä muulla kuin sokerimassalla ja nonparelleilla. Pitihän siihen sitten myös muotoilla Olaf. Ei vielä se sokerimassan veivaaminen mutta se, Olafin pystyssä pysyminen.  Saatikka ne tikkukädet, jotka myös tein värjätyllä sokerimassalla. Pientä hikeä pukkasi otsalle kun kakkua koristelin ja muutaman kerran meinasi koko lumiukko saada kyytiä. No mutta, synttärit tuli vietettyä ja kaikilla oli mukavaa. Jännityksellä jään odottamaan mitä seuraavan vuoden teema tuokaan mukanaan.

Olaf_kakku

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.